What Does verificare istoric auto Mean?

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

In Europa, una din sase masini a fost implicata intr-un accident big. Verifica istoric auto pentru a fi sigur ca ceea ce cumperi este conform asteptarilor. Verificarea istoricului iti poate dezvalui aspecte importante pe care nu le-ai sesizat la testarea masinii, mai ales daca nu esti qualified in industria auto. VERIFICA ORICE MASINA AICI!

Suntem parteneri ai operatorilor internationali - Agentia de Siguranta si Supervizare in Trafic, in speta cu operatorul uneia din cele mai mari baze de date de support autorizat (VOSA). Te rugam sa iei in calcul faptul ca intotdeauna dezvaluim sursele din care obtinem informatiile. Datele pe treatment le prelucram pot fi extrase simultan din doua organizatii diferite cum ar fi VOSA si Oficiul pentru Protectia Consumatorului, dar vom mentiona sursa doar in cazul celei de-a doua.

E authorized să treci de semafor, dacă oprești imediat după el? Situații când poți trece „pe roșu”

Obține un raport ca să eviți afacerile proaste, ca să vinzi mai fast, sau ca să afli dacă vehiculul tău este sigur de condus.

Va rugam sa fiti informat ca acest web-site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web-site-ul Internet la nevoile dvs.

De asemenea, aplicatia iti va furniza informatii despre fapte importante treatment ar putea afecta kilometrajul masinii, cum ar fi revizii, accidente ascunse sau modificari ale acestuia.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci seria de sasiu sau codul VIN al masinii intr-o astfel de aplicatie on-line. Intr-un timp scurt, vei primi un raport detaliat treatment reflecta configuratia si istoricul masinii SH.

De asemenea, poti solicita un exam push pentru masina pe care intentionezi sa o cumperi. In timpul testului de conducere, observa cat de bine se simte masina pe drum si cum se comporta la accelerare si franare.

Totusi, pentru o verificare mai completa si detaliata, este recomandat mai multe informatii sa iti inregistrezi un cont si sa accesezi variantele platite.

Verificarea raportului istoric al vehiculului cu datele de assistance: cheia pentru achiziționarea sigură BMW ​ Majoritatea dintre noi visează să dețină o mașină de lux.

Viteza maximă cu treatment poți circula când tractezi o remorcă sau o rulotă. Ce stabilește Codul Rutier 2024

VIN este alcatuit dintr-o combinatie specifica de cifre si litere si poate varia in lungime. Fiecare caracter din serie are un anumit inteles si ofera informatii despre vehiculul in sine. De exemplu, primele trei cifre pot indica tara in treatment a fost fabricat vehiculul, iar urmatoarele cinci cifre pot reflecta configuratia specifica a vehiculului, cum ar fi motorul si transmisia.

Procesul de verificare a seriei de sasiu este simplu si speedy. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti seria de sasiu sau codul VIN al vehiculului pe treatment il examinezi si sa il introduci intr-un sistem specializat, precum carVertical.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *